home
Stroops Hanna Sillén Stroops MMA Logotype
Kampsportslabbet
FUNKTIONELL TRÄNING
Funktionell träning ger din kropp en rejäl genomkörare och resultaten syns snabbt. Fokus ligger på stabilitet, styrka, smidighet och spänst.
Läs mer om funktionell träning >>


Maria Elin Olsson
KAMPSPORT
Ruffigt och effektivt – lär dig grunderna i kickboxning, thaiboxning och kung fu samtidigt som du blir stark och smidig. Varje träningspass innehåller även styrketräning och kondition.
Läs mer om kampsport >>
Om stroops
Att träna med stroops är som att dubblera träningseffekten. Varje övning blir dubbelt så tuff – men resultaten syns desto snabbare.

Stroops stärker mag- och bålmuskulaturen, stabiliserar och ökar uthålligheten på ett helt nytt sätt. Core, det engelska ordet för kärna, syftar på träning av kroppens kärnparti som är rygg och mage, grundläggande förr kroppshållning och balans. Med Stroops tränas balans, det som är nyckelordet i core.

Genom att stärka upp dessa muskler förbättras balansen och möjligheterna att prestera bättre ökar, i olika sporter som kampsport, tennis eller fotboll, men också på jobbet eller i din vardag. Som ett extra plus snyggar core till magens form, smidigheten ökas och fettförbränningen rivstartar. Dessutom blir du snabbare och mer explosiv. Stroops är på grund av sin effektivitet en del i många kampsportsproffs träningspass.

Kampsportslabbet erbjuder personlig träning, gruppträning, coaching och kostrådgivning.
Vi fokuserar på funktionell träning av hela kroppen.

Kampsportslabbet på:   
Vimeo
youTube
faceBook
Personlig Träning     Gruppträning     Företagsträning     Kampsport     Tränare     Funktionell Träning     Stroops     Kettlebells     Kostrådgivning     PT     Coach     Träna


Kampsportslabbet

© 2018 Kampsportslabbet

www.kampsportslabbet.se
E-post: kevin@kampsportslabbet.se

Webdesign: DIABLITO