home
pt
Personlig träning
En personlig tränare är nyckeln till att du når dina individuella mål. Du hittar balansen och motivationen mellan träning, kost och vila. Tillsammans med din personliga tränare sätter du upp mål med din träning och vad du vill uppnå. Utifrån denna målsättning skräddarsyr ni sedan ett effektivt och utvecklande tränings- och kostupplägg.

Maila eller kom ner till oss på Kommendörsgatan 16, så berättar vi mer.
E-post: kevin@kampsportslabbet.se
Våra personliga tränare


Kevin Arroyo KEVIN ARROYO
Lic. Personlig Tränare, Diplomerad Regional Strength Coach - Poliquin, Stroops Master Trainer och grundare av Kampsportslabbet.

Kevin har under flera år jobbat som PT och coach, och har under den tiden skapat ett vinnande koncept för att komma i form med hjälp av träning och kost.
Kevin är diplomerad Regional Strength Coach genom det internationella certifieringsprogrammet hos den världsberömde styrkecoachen Charles Poliquin, som är en efterfrågad utbildare och tränare av olympiska medaljörer världen över.

Kevin handplockades till Balance Training av Daniel Westling där han jobbade som personlig tränare och höll klasser i kampsport och kettlebells. Han har även arbetat som PT och instruktör på Master Training och och Metropolis Health Club.

Kevin är även en av landets främsta tränare inom kampsport och har i flera år arbetat som kampsportsinstruktör. Han är tidigare nordisk mästare i sanshou och har även nio SM-guld och ett EM-silver. Idag är han också landslagscoach för svenska landslaget i sanshou. Kevin har även svart bälte i Taekwondo och har genomgått utbildningarna Eleiko Kettlebell Fitness och Eleiko Kettlebell Advanced, samt Stroops Master Trainer.

E-post: kevin@kampsportslabbet.se


Fannie Redman FANNIE REDMAN
Lic. Personlig Tränare, Lic. Kostrådgivare

Fannie har en bakgrund inom Judo där hon har svart bälte och tävlar på elitnivå. Hon är även svensk mästare i BJJ där hon har har lila bälte.

Meriter:
EM-Brons BJJ 2015
SM-Guld Judo 2013
SM-Guld BJJ 2012
SM-Guld BJJ 2011

Hennes långa träningserfarenhet gör att hon har bra och varierande pass. ”Hon ser snäll ut men hennes pass är hårda” vittnar hennes klienter.

Fannie är även ansvarig för barnträningen på Kampsportslabbet samt den drivande kraften bakom "All in one - Boot Camp".

Fannie driver även företaget "FitWithFannie - Guns4Life".

E-post: fannie@kampsportslabbet.seSadibou Sy SADIBOU SY
Kampsports-PT, professionell kampsportare och världsmästare

Sadibou har en imponerande meritlista och gjorde nyligen debut som MMA-proffs. Vid sidan av hans karriär finns han hos oss på Labbet och instruerar.

Han erbjuder personlig träning samt håller i pass inom Kickboxning, Thaiboxning, Boxning m.m. Sadibou har en härlig och inspirerande personlighet och en förmåga att skapa bra driv i träningen.

Meriter:
SM-Guld Thai boxing 2012
VM Silver IFMA Thai boxing
WKN Professional Europe Belt
VM Guld ISKA Kick boxing World Championships 2010
VM Guld IFMA Thai boxing (B) World Championships.

Sadibou driver även företaget "Sadibou Sy - Training and Fighting".

E-post: sadibou@kampsportslabbet.se
Abbe Joof ABBE JOOF
Kampsports-PT, professionell kampsportare och Fys-tränare

Abbe började med thai-boxning som 14-åring och vann sitt första SM-Guld som 17-åring. Han har gått över 30 matcher.
Han har 2 SM-Guld och 2 VM-Brons i Thaiboxning. Har nu sadlat om till MMA där han har gått 3 proffsmatcher – två vinster och en oavgjord.

Meriter:
SM-Guld Thaiboxning, 2 st

VM-Brons Thaiboxning, 2 st

3 MMA Proffsmatcher – två vinster och en oavgjord.

E-post: abbe@kampsportslabbet.se
Kripa Patra Rode KRIPA PATRA RODE
Yoga-PT

"I am an eternal student of this magical energy we call Life. I feel this energy comes alive in my body when I move dynamically, slowly and sit in stillness. I love to explore all kinds of movements and physical disciplines and it is this curiosity which has set a tone for my life.

I came in contact with yoga some 20 years ago and discovered a wonderful tool for befriending the mind, in addition to the very challenging physical practice.

Having had an amateur carrier in both classical ballet and bicycle racing, yoga was the one discipline that supported me consistently through the many challenges of my life. Today, I share with great joy this practice with anyone who is interested."

Monday class description:
This class starts with functional training, focusing on strength and endurance. It continues with different yoga stretches while using a yogic breath. The class ends with relaxation. This kind of training is very complete and leaves you feeling strong and balanced throughout the day.

E-post: yoga@kampsportslabbet.se


Jonas Gustrin JONAS GUSTRIN
Löpcoach

Naprapat & träningskonsult sedan 1988.
Lärare på Naprapathögskolan & Personal Training School.
Har både militära och civila tränarutbildningar.
Utbildad inom observativ löpstegsanalys bland annat.

Vill du förbättra din uthållighet, springa snabbare eller kunna springa utan smärta?
Jag hjälper dig med att utveckla ditt löpsteg utifrån dina egna förutsättningar.
Utöver löpstegsanalys kan jag hjälpa till med att utveckla träningsprogram för att du ska bli en bättre löpare. Jag jobbar såväl med motionärer som med elitidrottare.

E-post: lopning@kampsportslabbet.seSå jobbar vi
Vår filosofi på Kampsportslabbet är att träningen ska vara effektiv, rolig och ge resultat. Därför fokuserar vi på funktionell träning som ger kroppen en allsidig träning och involverar flera muskelgrupper.

Vi anpassar även träningen om du vill förbättra dig inom en viss sport, exempelvis tennis, fotboll eller skidåkning.

Vi arbetar mycket med kampsportsinslag i träningen – helt enkelt därför att det är ett oerhört effektivt sätt att träna både sin kropp och sitt sinne, och det är ju bara den bästa träningen som ger de bästa resultaten.

På Kampsportslabbet blir du väl omhändertagen och vi peppar dig att ge det där lilla extra – vi ser helt enkelt till att du uppnår dina mål och blir ditt bästa möjliga jag. Vi finns tillgängliga hela tiden och är med och stöttar, korrigerar och inte minst motiverar dig under hela träningen.
Kosten
Att det du äter påverkar dina träningsresultat är väl knappast någon nyhet. Men hur ska du egentligen äta före och efter träning för att få de resultaten du vill ha? Vi hjälper dig att lägga upp skräddarsydda kostförslag för att du ska få bästa möjliga träningseffekt.
                                   
Vimeo
youTube
faceBook
Kampsportslabbet

© 2017 Kampsportslabbet

www.kampsportslabbet.se
E-post: kevin@kampsportslabbet.se

Webdesign: DIABLITO