home
Kampsportslabbet
Kampsportslabbet
STROOPS
Träningen blir dubbelt så effektiv med stroops. Vill du ha snabba resultat och prova kampsportsproffsens hemlighet är det här redskapen för dig.
Läs mer om stroops >>


Kampsportslabbet
FUNKTIONELL TRÄNING
Funktionell träning ger din kropp en rejäl genomkörare och resultaten syns snabbt. Fokus ligger på stabilitet, styrka, smidighet och spänst.
Läs mer om funktionell träning >>
Om kampsport
Kampsportsträningen är tuff, rolig och effektiv träning där vi fokuserar på att lära ut grunderna i kickboxning, thaiboxning och kung fu samtidigt som du tränar teknik, styrka och kondition.

Oavsett om du tränar för motionens skull eller för tävling är smidighet, styrka och teknik viktiga grunder för att bli en duktig kampsportare.

Ett vanligt träningspass innehåller uppvärmning, styrketräning, slagträning på mitsar och så småningom även sparring. Vi lägger även in övningar med stroops och olika redskap för att träningen ska bli så varierad som möjligt.

Kampsportslabbet erbjuder personlig träning, gruppträning, coaching och kostrådgivning.
Vi fokuserar på funktionell träning av hela kroppen.

                                   
Vimeo
youTube
faceBook
Personlig Träning     Gruppträning     Företagsträning     Kampsport     Tränare     Funktionell Träning     Stroops     Kettlebells     Kostrådgivning     PT     Coach     Träna


Kampsportslabbet

© 2018 Kampsportslabbet

www.kampsportslabbet.se
E-post: kevin@kampsportslabbet.se

Webdesign: DIABLITO