home
Kampsportslabbet
Kampsportslabbet
STROOPS
Träningen blir dubbelt så effektiv med stroops. Vill du ha snabba resultat och prova kampsportsproffsens hemlighet är det här redskapen för dig.
Läs mer om stroops >>


Kampsportslabbet
KAMPSPORT
Ruffigt och effektivt – lär dig grunderna i kickboxning, thaiboxning och kung fu samtidigt som du blir stark och smidig. Varje träningspass innehåller även styrketräning och kondition.
Läs mer om kampsport >>
Om funktionell träning
På Kampsportslabbet riktar vi in oss på funktionell träning som är en otroligt effektiv och dynamisk genomkörare för hela kroppen med fokus på stabilitet, styrka, smidighet och spänst. Kort sagt innebär det att du, förutom styrka, även utvecklar balans och koordinationsförmåga.

Du arbetar med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt och träningen ger kondition och uthållighet. Eftersom många muskelgrupper arbetar samtidigt blir också förbränningen hög.

Vi använder oss inte av maskiner utan arbetar istället med fria vikter och olika redskap som stroops, aqua bags och kettlebells. Anledningen är att det helt enkelt ger bättre träningsresultat eftersom fler muskler är involverade och kroppen tränas på ett väldigt allsidigt sätt.

Var beredd på att vingla lite, svettas mycket och hitta nya muskler du inte visste att du hade.

Kampsportslabbet erbjuder personlig träning, gruppträning, coaching och kostrådgivning.
Vi fokuserar på funktionell träning av hela kroppen.

                                   
Vimeo
youTube
faceBook
Personlig Träning     Gruppträning     Företagsträning     Kampsport     Tränare     Funktionell Träning     Stroops     Kettlebells     Kostrådgivning     PT     Coach     Träna


Kampsportslabbet

© 2018 Kampsportslabbet

www.kampsportslabbet.se
E-post: kevin@kampsportslabbet.se

Webdesign: DIABLITO